“Співбесіда з роботодавцем”

В рамках місячника методичної роботи та Центру кар’єри проведено захід “Співбесіда з роботодавцем. Співбесіда не в офісі роботодавця, а в ресторані: новий тренд на ринку праці” Керівником закладу Каfе Gosti/Restoran “Kyiv” для здобувачів освіти, які навчаються за професією “Кухар;офіціант” проведено екскурсію. Директор закладу ознайомила здобувачів освіти з характером діяльності установи. Вони мали змогу приготувати коктейль та спробувати його, майстром виробничого навчання В’ячеславом Майорком продемонстровано спосіб сервірування столу до прийому гостей. Також здобувачі освіти ознайомилися з цехами підприємства, їх роботою. Після завершення заходу здобувачам освіти надали можливість спробувати себе в професійній діяльності та спробувати фірмові страви та напої.

Обери роботу своєї мрії!

В рамках роботи Центру кар’єри в освітньому закладі
Заступником начальника Сквирського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Тетяною ШЕМЧИК було надано інформацію про можливість реєстрації в службі зайнятості,презентувала послуги служби зайнятості, ознайомила здобувачів освіти, випускних груп, з актуальними вакансіями на ринку праці та активними програмами зайнятості, а саме: порядком залучення працездатних осіб до суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану,ознайомила учасників заходу з «Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу» .
Обери роботу своєї мрії!
Все в твоїх руках!
Все буде Україна!

Наказ про створення центру професійної кар’єри

Положення про створення центру професійної кар’єри

План роботи Центру професійної кар’єри

Екскурсія до ТОВ Фірма ”Грона”

В рамках роботи Центру кар’єри здобувачі освіти групи 21 професії ”Кухар;офіціант” у супроводі майстра виробничого навчання Галини Мухіної відвідали ТОВ Фірма ”Грона” з метою свідомого вибору сфери діяльності та ознайомлення з інформацією про підприємство.Компанія «Грона» – один з основних виробників печива в Україні. Здобувачі освіти третього курсу дізналися про перспективи та переваги працевлаштування амбіційних людей для роботи на сучасному кондитерському виробництві.

Тренінг для випускників

Влаштування на роботу – це зовсім не проста справа, а ще складніше влитися в новий колектив і закріпитися в ньому. Згідно з планом Центру професійної кар’єри Діаною Вдовенко, Ольгою Сікорською та Аліною Братківською було проведено тренінг для випускників на тему: «Вирішення можливих проблем на новому робочому місці». Здобувачі освіти дізналися про шляхи вирішення конфліктів, про основні помилки, які роблять люди, пр

Інформаційне заняття на тему: «Навчання протягом життя – сучасний тренд».

Кожен, хто перестає навчатися, старіє,- не важливо, у 20 або 80 років, – а той, хто продовжує навчатися, залишається молодим. Найголовніше в житті – це підтримувати молодість мозку. Генрі Форд.
Згідно плану Ценру професійної кар’єри, для здобувачів освіти 3 курсу було проведено інформаційне заняття на тему: «Навчання протягом життя – сучасний тренд». Здобувачі освіти повинні пам’ятати, що вчитися можна не тільки для того, щоб отримувати відмінні оцінки або для того, щоб вторувати собі шлях по кар’єрних сходинках. Процес навчання протягом життя дійсно може бути захоплювальним просто сам по с

День відкритих дверей

Неймовірні, запальні емоції вирували у Державному навчальному закладі “Сквирське ВПУ”. Адже ми відкрили двері для здобувачів освіти 9 класів ЗОШ міста та Сквирської ОТГ.
На них чекав вражаючий, захоплюючий профорієнтаційний захід, який підготували для них наші надзвичайно талановиті здобувачі освіти.

Здобувачі освіти ЗОШ міста та Сквирської ОТГ мали унікальну можливість відчути атмосферу найкращого навчального закладу. Весь педагогічний колектив підготував близько 30 креативних майстер класів на яких можна було не лише побачити щось цікаве, нове, захоплююче, але й скуштувати. Були представлені різноманітні локації, які відображали кожну професію, за якими проводиться підготовка кваліфікованих робітників у Сквирському ВПУ.
Зустріч відбулася в теплій, дружній атмосфері.


Майбутні вступники мали змогу спробувати себе в майбутній професії і залишились дуже задоволені.
Державний навчальний заклад “Сквирське ВПУ” висловлює слова вдячності начальниці Відділу освіти Сквирської міської ради Світлані Риченко за сприяння у проведенні Дня відкритих дверей у освітньому закладі.

Заняття для випускників на тему: “Працевлаштування на роботу”

Щоб зарекомендувати себе при працевлаштуванні на роботу, потрібно володіти багатьма якостями, бути стриманими і водночас впевненими у собі. В рамках місячника методичної роботи та згідно з планом Центру професійної кар’єри, було проведено заняття для випускників на тему: “Працевлаштування на роботу”.

“Як створити резюме?”

“Як створити резюме?”- питання, яке хвилює практично кожного, хто шукає роботу. В рамках місячника методичної роботи та плану роботи Центру кар’єри викладачем Ніною Андріївною Корнійчук проведений методичний тренінг “Написання резюме- перший крок на шляху до бажаної роботи”. Під час якого здобувачі освіти отримали навички написання ефективного резюме.

Стажування в Болгарії

Тільки наш освітній заклад допоможе тобі пройти стажування в Болгарії ?
Міжнародне професійне стажування з #internobmenthebest
Відмінний спосіб поліпшити знання іноземних мов, отримати безцінний європейський досвід, якій безумовно стане в нагоді у вашому майбутньому професійному житті!
? Вакансії:
✔адміністратори, офіціанти, бармени;
✔шеф-кухарі, кухарі, кондитери; пекарі; піцайоло;
✔ рятівники;
✔️масажисти.
Забезпечуємо:
✅офіційне оформлення;
✅безкоштовне проживання;
✅безкоштовне триразове харчування;
✅проїзд в обидві сторони;
✅сертифікат міжнародного зразка по закінченню стажування та інтенсивні курси з вивчення англійської та німецької мов з отриманням сертифікату від Міністерства освіти Болгарії;
✅проведення спортивних турнірів з футболу і волейболу;
✅творчий конкурс з призовими місцями.

Приєднуємося‼️
Виїзди: з березня, квітня❗️

Краще дістається першим‼️

Тренінгове заняття “Тайм-менеджмент” Як ми вміємо керувати часом?”

Час – це те,що не можна зупинити, підкупити чи домовитись з ним!
Навчіться керувати ним і правильно розставляти пріоритети!
Тренінгове заняття “Тайм-менеджмент” Як ми вміємо керувати часом?”

Заступник директора з ВР Діана Вдовенко.

Заняття на тему “Успішні випускники та випускниці Державного навчального закладу “Сквирське вище професійне училище “

В рамках місячника методичної роботи, згідно плану роботи Центру Професійної Кар’єри, практичним психологом Ольгою Сікорською було проведено заняття на тему “Успішні випускники та випускниці Державного навчального закладу “Сквирське вище професійне училище “.
Здобувачі освіти дізналися про алгоритм досягнення, про перспективи навчання у освітньому закладі та можливості після його закінчення.

Zoom конференція «Міжнародні стажування»

На базі освітнього закладу 30.01.2023 відбулась Zoom конференція «Міжнародні стажування» у Республіці Болгарія.
У конференції взяли участь здобувачі освіти ІІІ курсів за професією «Кухар;офіціант» та фахові молодші бакалаври.
Інформаційні матеріали щодо стажування в Болгарії мали змістовний характер та висвітлили в повній мірі можливості для здобувачів освіти проходження практики та стажування.

Тренінг “Мій професійний портрет”

Згідно з планом Центру кар’єри, для здобувачів освіти третього курсу, було проведено тренінг “Мій професійний портрет”.

На занятті здобувачі освіти створювали власний «Портрет професіонала/професіоналки», визначали свої сильні та слабкі сторони, слухали про важливість самовдосконалення та необхідність бути впевненими у собі, здійснювали оцінку власних кар’єрних можливостей, аналізували навички, які варто вдосконалити задля успішного майбутнього.

Як презентувати себе в Інтернеті

“Розкажи щось про себе” – знайоме запитання? Що ми відчуваємо у цей момент? Розгубленість, тривогу, паніку чи навпаки впевненість, рішучість та розслабленість? Все залежить від того, на скільки ми готові до цього запитання.
Самопрезентація – це наша розповідь про себе іншій людині чи групі людей з метою ближче познайомитися та досягти інших цілей. Зокрема, такою розповіддю ми можемо додати собі авторитету, справити позитивне враження, зацікавити, запам’ятатися, сформувати свій імідж.
Здобувачі освіти третього курсу на практичному занятті вчилися презентувати себе в Інтернеті та створювали власні резюме.

Зустріч з директоркою Сквирської районної філії Київського обласного центру зайнятості

Центр кар’єри – це система кар’єрної навігації, важлива сполучна ланка між закладом професійно-технічної освіти із молоддю, ринком праці, роботодавцями і державними установами.
В рамках роботи Центру кар’єри освітнього закладу було проведено зустріч з директоркою Сквирської районної філії Київського обласного центру зайнятості Світланою Кривушею.
Щоб допомогти молоді зорієнтуватися у світі професій, було надано корисні поради для подальшого працевлаштування, ознайомили з особливостями сучасного ринку праці.Презентували наявні вакансії, які можуть найбільше підійти здобувачам освіти.

Профоорієнтаційний захід «Моя успішна кар’єра в моїх руках»

Перед кожною людиною, рано чи пізно, постає вибір, ким стати у майбутньому. Варто зважити всі «за» і «проти», адже важливо, щоб обрана професія приносила задоволення.
Координатором центру кар’єри Діаною Вдовенко було проведено профоорієнтаційний захід «Моя успішна кар’єра в моїх руках».
Здобувачі освіти виконали практичну роботу , в якій висвітлили свої плани та аргументи, щодо важливості вибору кар’єри. Відповіді вразили, адже більшість здобувачів освіти мріють працювати по спеціальності, по якій отримують освіту.
Обирайте професію розумно- це невід’ємна частина життя!

В рамках роботи Центру кар’єри в освітньому закладі
Заступником начальника Сквирського відділу Білоцерківської філії Київського обласного центру зайнятості Тетяною ШЕМЧИК було надано інформацію про можливість реєстрації в службі зайнятості, презентувала послуги служби зайнятості, ознайомила здобувачів освіти, випускних груп, з актуальними вакансіями на ринку праці та активними програмами зайнятості, а саме: порядком залучення працездатних осіб до суспільно-корисних робіт в умовах воєнного стану, ознайомила учасників заходу з «Порядком надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу» .
Обери роботу своєї мрії!
Все в твоїх руках!
Все буде Україна!