Діти ВПО

Кожна дитина світу заслуговує на диво і радість без винятку, а в умовах сьогодення тим більш. Освітній заклад створив маленьку радість для дітей внутрішньо переміщених сімей , тому Святий Миколай завітав до кожного з подарунками, які неодмінно подарують посмішку на їхньому обличчі.
Віримо, що в наступному році Миколай зніме форму ЗСУ і мандруватиме по Вільній країні!

Директор

Діана_Вдовенко

Ольга_Сікорська

Аліна_Братківська

ВПО

NoSmokingDay.

День відмови від куріння, або #NoSmokingDay.
Соціальним педагогом Аліною Братківською було проведено із здобувачами освіти профілактичну бесіду, щодо негативного та згубного впливу тютюну на здоров’я.

ДНЗ “Сквирське ВПУ” долучилося до привітання з нагоди Дня народження Богдана Лазарського.
День народження – радісне і світле свято, нехай воно запам’ятається щасливими моментами, приємними подарунками і радістю!
Нехай наші діти завжди залишаються веселими і життєрадісними, нехай вони відчувають тільки любов і підтримку від своїх батьків! Хочеться, щоб всі вони були щасливі, а небо над головою завжди було мирним!
Все буде Україна!

Благодійна організація «Благодійний фонд «Україна-Монпельє»

Допомога для внутрішньо переміщених осіб.
Висловлюємо слова щирої вдячності у наданні гуманітарної допомоги.
Все буде Україна!

Рідний дім – там, де тихо і затишно, де серце відпочиває… У гуртожитку панувала домашня атмосфера, адже під керівництвом вихователів гуртожитку Алли Збаращенко та Любові Тишкевич здобувачі освіти пригостили вечерею власного виробництва дітей із внутрішньо переміщених сімей.
Життя у гуртожитку, це та пора, про яку згадують з посмішкою усі. Тому, створюємо теплі спогади разом вже сьогодні!

Наймовірно захоплюючу виставу, у місті Київ, до Дня Святого Миколая, відвідали діти та дорослі з внутрішньо переміщених сімей. Знаходячись у казковому потязі, з вікна, розглядали фантастичні пригоди “Кролі” та її друзів.
Діти отримали подарунки від Миколая та мали можливість зробити фото на чарівних локаціях.
В супроводі психологічної служби практично психолога Ольги Сікорською та соціального педагога Аліни Братківської.

До Дня Святого Миколая, була проведена акція ” Подаруй дитині радість”, для дітей з сімей внутрішнього переміщених осіб.
Психологічна служба підготувала подарунки, які запалили вогники в очах кожної дитини. Дарувати радість – це просто.
Соціальний педагог Аліна Братківська, практичний психолог Ольга Сікорська, заступник директора з виховної роботи Діана Вдовенко.