У рамках профорієнтаційної роботи ДНЗ «Сквирське ВПУ» радо вітало учнів Сквирського академічного ліцею №2

    Після ознайомлення із освітнім закладом, його сучасною матеріально-технічною базою, директор Олександр Пасічник розповів про умови прийому, навчання та дозвілля учнів. Всі змогли відвідати кабінети, майстерні та лабораторії, де проводяться уроки теоретичного та виробничого навчання, спортивний і тренажерний зали та поїздити на навчальних автомобілях .А також ознайомились з новинкою в кабінеті фізики а саме: вивчення явища невагомості в окулярах доповненої реальності.

 

 

Спільний флеш-моб з учнями Сквирського академічного ліцею №3

 

 

Профорієнтаційна робота

У рамках профорієнтаційної роботи сьогодні ДНЗ «Сквирське ВПУ» радо вітало учнів Сквирського академічного ліцею №3
Після ознайомлення із освітнім закладом, його сучасною матеріально-технічною базою, директор Олександр Пасічник та заступник директора з навчально-виробничої роботи Людмила Власенко розповіли про умови прийому, навчання та дозвілля учнів. Всі змогли відвідати кабінети, майстерні та лабораторії, де проводяться уроки теоретичного та виробничого навчання, спортивний і тренажерний зали та поїздити на навчальних автомобілях А також ознайомились з новинкою в кабінеті фізики а саме: вивчення явища невагомості в окулярах доповненої реальності

 

 

Пфорієнтаційна робота в Самгородоцькому НВК І-ІІІ ст.

 

Методистом освітнього закладу Любов Бондаренко та майстром виробничого навчання Вячеславом Майорко було проведено профорієнтаційну роботу в Самгородоцькому НВК І-ІІІ ст.

 

 

 

 

 

 

День відкритих дверей

Неймовірні, запальні емоції вирували у Державному навчальному закладі “Сквирське ВПУ”. Адже ми відкрили двері для здобувачів освіти 9 класів ЗОШ міста та Сквирської ОТГ.
На них чекав вражаючий, захоплюючий профорієнтаційний захід, який підготували для них наші надзвичайно талановиті здобувачі освіти.

Здобувачі освіти ЗОШ міста та Сквирської ОТГ мали унікальну можливість відчути атмосферу найкращого навчального закладу. Весь педагогічний колектив підготував близько 30 креативних майстер класів на яких можна було не лише побачити щось цікаве, нове, захоплююче, але й скуштувати. Були представлені різноманітні локації, які відображали кожну професію, за якими проводиться підготовка кваліфікованих робітників у Сквирському ВПУ.
Зустріч відбулася в теплій, дружній атмосфері.


Майбутні вступники мали змогу спробувати себе в майбутній професії і залишились дуже задоволені.
Державний навчальний заклад “Сквирське ВПУ” висловлює слова вдячності начальниці Відділу освіти Сквирської міської ради Світлані Риченко за сприяння у проведенні Дня відкритих дверей у освітньому закладі.

Участь шкіл Сквирської ОТГ в профорієнтаційних заходах

Під час заходів учні ознайомились із професіями та спеціальністю, що надає освітній заклад та отримали інформаційний матеріал
Дякуємо за активність!
Разом ми сила !
Не прийняли участі в профорієнтаційних заходах учні Буківської ЗОШ та Шамраївської ЗОШ.

 

Профорієнтаційна робота

Щоб мати успішне майбутнє-варто зробити правильний вибір вже сьогодні!

Проведена профорієнтаційна робота у ЗОШ№4 ” Перспектива”.

Діана Вдовенко заступник директора з виховної роботи

Аліна Братківська соціальний педагог

Ольга Сікорська практичний психолог

Профорієнтаційна бесіда

Одним із найважливіших кроків у житті є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з умов відчуття життєвої повноцінності.

Прагнення «знайти себе», стати «самим собою», індивідуальністю – неодмінна ознака юності.
9.02 проведена профорієнтаційна бесіда із майбутніми випускниками Горобіївського НВК.
Викладач інформатики Джус С.О, майстри в.н. Момотенко Ф.П.,Омельчук І.Ю.

Профорієнтаційна робота

Що потрібно, щоб прийняти вірне рішення? Мати достатньо інформації. Рішення про вибір майбутньої професії – не виключення.

8 лютого 2023 року викладач Сквирського ВПУ, Гресько С.В., завітала до Пустоварівського НВК, у рамках співпраці між школою і ВПУ з приводу профорієнтаційної роботи з учнями старших класів.Гресько С.В. ознайомила учнів з подальшим шляхом навчання і праці у закладі ВПУ, вибором професії та надала ґрунтовну інформацію щодо спеціальностей, які можна опанувати у даному освітньому закладі.
На них учні дізналися:
про різноманіття і базові складові сучасних професій;
про рейтинги актуальності професій серед сучасних роботодавців;
про те, які знання та навички потрібні для того, щоб стати висококваліфікованим спеціалістом обраній професії.

“Оберіть собі професію до душі, і Вам не доведеться працювати жодного дня”

Конфуцій.

Методистом освітнього закладу Любов Бондаренко та майстром виробничого навчання Вячеславом Майорко було проведено профорієнтаційну роботу в Буківській та Самгородецькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Профорієнтаційна робота у Сквирському академічному ліцеї “Перспектива”

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має велике значення як для самої людини, так і для суспільства.
Практичним психологом Ольгою Сікорською, соціальним педагогом Аліною Братківською, заступником директора з виховної роботи Діаною Вдовенко було проведено профорієнтаційну роботу у Сквирському академічному ліцеї “Перспектива”.

12. 05. 2021 року працівники освітнього закладу: Наталія Куницька,  Володимир Завадський з метою профорієнтаційної роботи  відвідали ЗОШ Попільнянського  району Житомирської області.

Під час бесіди учні шкіл ознайомилися з професіями та спеціальністю, які можна отримати у  закладі. Працівники розповіли про перспективи і переваги навчання здобувачів освіти в ДНЗ «Сквирське ВПУ» та звернули увагу у майбутніх вступників на перспективах навчання та подальшого працевлаштування.

Згідно графіка профорієнтаційної роботи працівниками освітнього закладу було відвідано Кривошиїнське НВО.
Будемо раді бачити Вас у нашій родині.

Згідно графіка профорієнтаційної роботи працівниками освітнього закладу було відвідано Оріховецький НВК.

Щиро дякуємо директору закладу Галині Лисюк за співпрацю та теплий прийом.

«У багатьох випадках люди не знають чого вони хочуть, поки не покажеш їм це» – писав Стів Джобс?
Згідно графіка проведення профорієнтаційної роботи працівниками освітнього закладу було відвідано Сквирську ЗОШ I-III ступенів №3 ім. П.Тисьменецького. Учні були ознайомлені з професіями та умовами вступу до закладу.
У кожній справі неабияку роль відіграє мотивація учасників дійства. За сприяння заступника директора Людмили Левенець зустріч пройшла успішно.
Висловлюємо щиру вдячність за гарних вихованців та співпрацю❗️

Згідно графіка профорієнтаційної роботи працівниками освітнього закладу було відвідано Сквирське навчально-виховне об’єднання “Загальноосвітня школа І-ІII ступенів №5 – дошкільний навчальний заклад”.

Вибір професії — один з головних життєвих виборів, який здійснює людина в юному віці. Він має значення як для самої людини, так і для суспільства. Вибір професії – це по суті вибір життєвого шляху, вибір долі.
Сьогодні відбулася зустріч з учнями Горобіївського НВК з метою ознайомлення учнів з вибором професії, які можна отримати в ДНЗ «Сквирське ВПУ», при зустрічі були розглянуті питання щодо формування в молоді реального погляду на вибір професії, мотивації до вибору актуальних на ринку праці професій. Зустріч пройшла дуже позитивно та плідно, відбувся показ відеороликів освітнього закладу з метою ознайомлення учнів з професіями, які можливо здобути в нашому освітньому закладі, було роздано матеріали для формування професійного самовизначення.

З метою профорієнтаційної роботи та відповідно до складеного графіка відбулася зустріч з учнями Великополовецького НВК
та з учнями Великополовецької спеціальної школи 1-2 ступенів.

Для того, щоб обрати свій фах, необхідно враховувати ряд факторів – власні побажання, психологічні особливості та можливості, але не слід забувати й про потреби ринку праці.
Згідно графіка профорієнтаційної роботи було відвідано Сквирську загальноосвітню школу № 1 імені М. М. Ольшевського.

Згідно графіку проведення профорієнтаційної роботи працівниками освітнього закладу було відвідано Сквирський академічний ліцей ІТ “Перспектива”.

Під час заходу учні 9 -11 класів ознайомились із професіями та спеціальністю, що надає освітній заклад та отримали інформаційний матеріал.

Для того, щоб учні могли свідомо вибрати сферу майбутньої діяльності та дізнатись якомога більше інформації про професії, які є в Державному навчальному закладі «Сквирське вище професійне училище» працівниками закладу була проведена профорієнтаційна зустріч у Пустоварівському навчально – виховному комплексі.

У світі є більше 50 тисяч найрізноманітніших професій. Проте, звичайний учень школи може перелічити хіба що 30. Саме тому профорієнтаційні зустрічі – є важливими у виборі майбутньої професії, адже кожен прагне стати висококваліфікованим конкурентоспроможним фахівцем. Згідно графіку проведення профорієнтаційної роботи було відвідано Шапіївський навчально – виховний комплекс.

Згідно графіку проведення профорієнтаційної роботи працівниками освітнього закладу було відвідано Буківський навчально – виховний комплекс.

16 лютого 2021 року здійснено запланований черговий виїзд до Чубинецького навчально – виховного комплексу.
Особливу увагу працівники освітнього закладу звернули на висвітлення інформації про активне та насичене учнівське життя: виробниче навчання, яскраві концерти, активне дозвілля, різноманітні конкурси і спортивні змагання, цікаві екскурсії, пізнавальні бесіди тощо.

Правильний вибір професій — це моральне задоволення, висока самооцінка, водночас це й висока продуктивність праці, висока якість продукції.
З метою проведення роботи з презентації закладу та інформування учнів про їх можливості, перспективи у подальшому житті при отриманні професій в нашому закладі освіти, працівники закладу відвідали Дулицьке навчально – виховне об‘єднання.

В рамках проведення профорієнтаційної роботи представники навчального закладу відвідали Сквирський академічний ліцей №2?
Учням ліцею було запропоновано до перегляду відеоролики та проведено бесіди в 9 та 11 класах з вибору майбутньої професії. Бесіди проводились в теплій, дружній, невимушеній атмосфері та взаєморозумінні.

Правильний вибір професії – одна з складових успіху сучасної людини.
З метою проведення роботи з презентації закладу та інформування учнів про їх можливості, перспективи у подальшому житті при отриманні професій в нашому закладі освіти, працівники закладу відвідали Рудянське навчально – виховне об‘єднання?
Працівники та здобувачі освіти провели з учнями цікаві бесіди щодо подальшого навчання у закладі освіти, поцікавились життям молоді в школі та запропонували випускникам йти навчатися до Державного навчального закладу «Сквирське вище професійне училище».

Вибір професії – чи не найголовніший чинник того, як складеться твоє подальше життя, та як ти в ньому будеш себе почувати.
З метою донесення детальної інформації про професії та перспективи навчання в освітньому закладі було відвідано Шамраївський навчально – виховний комплекс.

Навчаючись у випускних класах кожен підліток стикається з проблемою вибору професії. Вибір майбутньої професії – це дуже важливий крок, адже обравши своє ремесло, людина зазвичай присвячує йому своє життя.
Саме тому, щоб сприяти професійному самовизначенню учнів 9-11 класів, працівники освітнього закладу провели профорієнтаційну зустріч у Самгородоцькому ЗЗСО I-III ступенів.

Профорієнтаційна робота майстра виробничого навчання Майорка В.О. у Кам’яногребельській ЗОШ.

Профорієнтаційна робота майстра виробничого навчання Мухіної Г.П. у Самгородоцькій ЗОШ.