Засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки

07.12 2023р. Відбулося засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки. Повістка денна:

  1. Метод «Світове кафе»
    Моделювання сучасного компетентнісного уроку у площині використання інноваційних технологій. – Новітні технології як засіб проведення сучасного уроку зарубіжної літератури
    Корнійчук Н.А.
  • Розвиток творчої активності та творчих здібностей здобувачів освіти на уроках як чинник соціалізації учнівської молоді Бондаренко Л.С
  • Основні етапи уроку. «Я роблю це так»: з досвіду роботи
    Вдовиченко І.В
  1. Методичні перегуки: новини тематики курсів, вебінарів, конференцій. Бондаренко Л.С.
  2. Підсумки роботи тижня української мови Маличенко О.М.

Батл цікавих методів та прийомів

2 листопада відбулося засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки
Батл цікавих методів та прийомів «Активізація навчальної діяльності на основі принципу співпраці: досягнення та проблеми»
Розглянули питання:

  • «Продуктивна взаємодія викладача та здобувачів освіти» – Вдовиченко І.В
  • «Активізація розумової діяльності здобувачів освіти засобами моделювання правових ситуацій.» – Вдовиченко І.І.
  • «Сучасні форми і методи викладання іноземної мови, як засоби активізації пізнавальної діяльності у здобувачів освіти – Польгун І.В.

Засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки.

12 вересня відбулося засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки. повістка денна: -Обговорення плану роботи методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки на 2023-2024 н. р.

-Панорама методичних новинок.
– Опрацювання нормативних документів, методичних рекомендацій про викладання навчальних предметів у загальноосвітніх навчальних закладах у 2023-2024 н.р.

– Підготовка матеріалів для проведення діагностичних контрольних робіт з історії, української мови та літератури, іноземної мови в групах першого курсу.

Засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки

1 лютого 2023р в рамках місячника методичної роботи відбулося засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки, яке пройшло у форматі:
Банк ідей.
Присутні обмінялися досвідом з практики розробки дидактичних засобів:

  • дидактичні завдання з теми;
  • збірники завдань для тематичного оцінювання;
  • розробка методичних рекомендацій та ін.
    Засідання було цікавим та змістовним.

Засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки

27.12.2022р. відбулося засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки.
Присутні заслухали доповіді на теми:
“Фахова майстерність педагога як один із компонентів підвищення якості знань здобувачів освіти.” (Вдовиченко І.В.)
“Формування креативного мислення у здобувачів освіти через використання інтерактивних методів і форм роботи на уроках української мови та літератури.”
(Маличенко О.М.)

Засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки

15.11.2022р. відбулось засідання методичної комісії викладачів суспільно-гуманітарної та соціально-економічної підготовки.
Круглий стіл на тему: “Педагогічна взаємодія у забезпеченні інтерактивно-дистанційного процесу- шлях до формування інформаційних компетентностей у здобувачів освіти”
З доповідями виступили: Корнійчук Н.А. “Активізація навчальної діяльності здобувачів освіти на основі принципу співпраці”Вдовиченко І.В. “Вплив інноваційних технологій на формування особистості учня, здатного до практичної та експерементальної діяльності”.
Заслухали інформацію методиста Бондаренко Л.С. про використання інтернет- ресурсів для підвищення рівня цифрової грамотності при викладанні предметів суспільно- гуманітарного циклу.
Викладач Маличенко О.М. підвела підсумки роботи тижня української мови.