Get Adobe Flash player

Кухня хуторянки, дівчини - смаглявки

Хто не знає Софію Ротару? На сцені вона більш як співстоліття. Цілі покоління встигли народитися, вирости, поставити на ноги своїх дітей і навіть дочекатись онуків – під її дзвінкий спів. Не є виключенням  і покоління учнів групи 17К, які завтра стануть справжніми професіоналами національної, і не тільки, кухні. Яку ж кухню любить хуторянка, дівчина – смаглявка?

Кухня – це слабкість Софії Ротару, особливо, якщо треба нагодувати дітей. Коли син учився в Сімферопольському університеті, вона привозила йому тазик котлет і тазик сирників – весь гуртожик чекав на той сидір. А коли з`явились онуки, не лінувалася вставати вдосвіта, щоб приготувати їм сніданок і відправити в дитсадок або школу. Софія Михайлівна дотепер власноруч готує свої фірмові страви: мамалигу, курку зі сметаною, млинці. І хоча сама надає перевагу японській кухні, ніяк не може відмовитися від домашніх яєць, сиру, свіжих овочів та фруктів, м`яса й риби, приготовлених на пару. Продукти для родини бере або зі свого городу, або з ринку – супермаркетам не довіряє.

А для релаксації співачка любить збирати гриби, ловити вудкою рибу, посидіти біля лісового багаття…

Має Софія Михайлівна і свою дієту. Її принцип – їсти потрошку, не вечеряти після 18 – ї години, майже не споживати цукру та солі й раз на тиждень влаштовувати розвантажувальний день. Перед відповідальними концертами співачка може перейти до жорсткого варіанту харчування: перші три дні їсть варений рис без солі, наступні три дні – тільки овочі,останні три дні – тільки фрукти. Водночас п`є багато талої або кип`яченої води. А коли кількість набраних кілограмів стає загрозливою, згадує дієту балерини Майї Плісецької – кілька днів узагалі нічого не їсть. Вольова жінка.

На даний момент 38 гостей на сайті