Get Adobe Flash player

Той чи інший іспит – це завжди хвилювання

Іспити учнів групи № 17К підтверджують, що кухня нашого училища - смачна, поживна, корисна, оригінальна і різноманітна. І досягається це не лише за рахунок поєднання у стравах різноманітних продуктів, але й через комбінування різних способів кулінарної обробки.

Учні представили як фаршировані і шпиговані страви, так і комбіновані – м`ясо - овочеві, рибно – овочеві. Це і голубці з м`ясом, і крученики, і яловичина, шпигована буряками, і риба під овочами… А який український стіл без страв із борошна? Вареники, галушки, млинці, гречаники… Ну і, звичайно, молоко, сир - бабки, сирники, млинчики з сиром і т. ін.

На даний момент 27 гостей на сайті